100% elektrik
nga Volkswagen

Energjia elektrike, prej dekadash ka çuar përpara shoqërinë. Tani është koha që edhe ta zhvendos atë.

Modelet 100% elektrike e-up! dhe e-Golf shpalosin në Porsche Albania, teknologjinë më të mirë Gjermane të grupit Volkswagen. Me 0 emetime, pa zhurmë si edhe performancë mbreslënëse vijnë sot për të gjithë publikun Shqiptar.

Për më tepër informacion klikoni mbi linkun e modelit tek ikona e makinës (majtas).
Përjetoni udhëtimin e të ardhmes, tani. Regjistrohuni më poshtë për një test drive me modelet tona elektrike.

Ne jemi gati. Ju?

Përzgjidhni modelin dhe datën për të organizuar xhiron tuaj të provës.

Ju mund të përzgjidhni deri në 3 data të përshtatshme për ju për të organizuar xhiron e provës.

e-up!
e-Golf (së shpejti)

Ju lutem zgjidhni ku do të organizohet xhiroja e provës:

Në adresën tuaj të punës/shtëpisë
Në Volkswagen Tirana (Porsche Albania)

Në varësi të disponibilitetit të makinave, konsulentët tanë të shitjes do t'ju kontaktojnë për t'ju përshtatur sa më shumë të jetë e mundur kërkesave tuaja.

Dërgo